Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Berani Buat Berani Tanggung..”- Nora Danish Bidᾰs Isυ Masih Sεksi, Harap Pemikiran Tidak Kuno

 


Menerusi satu perkongsian yang mnjadi tarikan netizen apabila Nora Danish membidas isu yang dosalkan kepada beliau dalam temu bual baru baru ini. Kenyataan beliau dikatakan agak melampau apabila menyatakan berani buat berani tanggung. Nora Danish yang kini masih berkarya dalam seni lakonan dan telah menjadi seorang ibu dikatakan masih mengikuti trend dan kelihatan semakin seksi dan perangai terlalu keanak anakkan di sosial media.

Nora Danish menyatakan dalam temu bual tersebut dikatakan terlalu dominan apabila beliau menyuarakan pendapat bahawa jika para artis hanya mendiamkan diri, semestinya netizen turut diam.

Namun jika perkenaan isu aurat beliau diharapkan para netizen tidak kuno dengan berfikir harus menutup jika sudah mempunyai anak dan umur sudah berginjak 40-an. 

Beliau masih tahu batas beliau sebagai seorang ibu dan karyawan dan mengharapkan agar para peminat mengerti akan keadaan beliau.


Rakaman penuh boleh ditonton di :

Pelbagai komen diberikan seperti :

@Zuraina Hasli:be your self…Allah tu ada Dan sentiasa ada


@dilaa.razak | Mydear, listen:Allahu takutnya dengar jawapan tu inshaa allah kita doakan yang baik, moga diberi hidayah


@amirailiani:ye berubah kerana allah . tapi kita kena usaha jgn tggu dpt hidayah

@awek urara:hebat jawapan dia ya


@Tyka:Berani buat berani tanggung kat dunia boleh lahh. Kat akhirat tak tertanggung termasuk diri saya sendiri


@asfa_MA:Buang perasaan keanakan sy tu dan kena pkai benda yg tutup


@akiem:bagus klau berubah,sbb kite da mak,,mak,,ank bakal besar,,umur pun da lanjut,,da tiba masa berubah jd ke arah baik


@Samberry:tutup aurat tu syg ooii. MogA yg baik2 utk Nora..aaminn


@ :Woww jawapan dia . Malas ckp bnyk2 , kang kena hentam dgn pengipas.


@MRM195:mgkin dye lupa masa khatam Al-Quran bln Ramadan aritu…usia 40 Ade sbut dlm Al-Quran…good be ur self…Kang mati Pon manage ur self ..


@ZettyHardy:Biar jela. Leave her alone. She not kill anybody, she not disturb anyone. Belajar respect orang & teach your kids too how to respect people too.Tq


@qhumaira:aurat ni memg wajib. netizen kalau nak tegur, tegur secara baik jangan sampai tahap menghina sebab kita ni bila nak cakap sesuatu tgok diri kita dulu


@1f’z:org dh tegur..nk terima xterima terpulanh. .berani buat berani tanggung. tu dosa dia dgn Allah.


Mengikut sumber yang diperoleh, Nora Danish sangat aktif dalam Tiktok sejak awal PKP lalu dan kini masih aktif membuat trend semasa di Tiktok dan hal ini amat menghiburkan para peminat beliau. 

Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat beliau agar dapap berubah demi kebaikan beliau dan semoga beliau terus berkarya dalam seni lakonan beliau untuk masa akan datang.. Jangan lupa komen yang baik baik.


Sumber dari Tiktok dan Instagram


Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: https://sinetronmalaya.com/

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Post a Comment for "“Berani Buat Berani Tanggung..”- Nora Danish Bidᾰs Isυ Masih Sεksi, Harap Pemikiran Tidak Kuno"