Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Tuhan Nak Uji Saya..”- Wajah Black Disambar Api Ketika Bercuti, Masih Enggan Beri Kenyataan

 Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh seorang penyanyi terkenal iaitu Black Hanifah yang baru baru ini dikatakan membawa keluarga kecil beliau pergi bercuti di sebuah pulau menarik perhatian netizen apabila beliau secara tiba tiba berkongsikan gambar wajah beliau yang 50% hangus terbakar gara gara disambar api.

Akibat dari perkongsian beliau, beliau masih tidak memberi penjelasan penuh punca kejadian tersebut di laman sosial.

Klip yang dikongsikan oleh Black berkenaan wajah beliau sebelum dan selepas disambar api yang masih belum dijelaskan punca disambar. Namun jelas rasa kesakitan kerana kesan lecuran pada wajah beliau dan sedikit sebanyak para peminat merisaukan kesembuhan beliau.

Para peminat banyak memberi reaksi dan membantu beliau di ruangan komen dengan pelbagai cara untuk mengubati kesan lecvran pada wajah beliau. Perkongsian beliau ini membuatkan ramai membuat spekulasi bahawa beliau amat risau jika perubahan wajah beliau akan merosakkan imej nyanyian beliau sebagai seorang penyanyi..

Berikutan kes disambar api itu masih beluam diterima info yang penuh dari selebriti itu sendiri dan para peminat menunggu beliau untuk memberikan kenyataan penuh.

Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat Black Hanifah dan semoga beliau dapat diberikan kesembuhan dari sebarang penyakit.

Komen netizen:Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Post a Comment for "“Tuhan Nak Uji Saya..”- Wajah Black Disambar Api Ketika Bercuti, Masih Enggan Beri Kenyataan"