Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kelihatan Mesra, Netizen Nak Tengok Michael Ang & Vida Naik Pelamin - “Mic, Masuk Pinanglah…”

 Bagi yang mengikuti perkembangan Datuk Seri Vida dan pengarah serta penerbit Michael Ang, pasti ramai yang sedar tentang hubungan ‘persahabatan’ mereka.

Sekejap panas sekejap sejuk, masing-masing sering dilihat melontarkan pendapat mengenai diri masing-masing di media sosial.

Hakikatnya, baik Vida mahupun Michael, masing-masing sebenarnya mempunyai hubungan lain antara satu dengan lain.

Menerusi ruangan kapsyen pada video yang dimuat naik, Vida menulisn: “Bila BFF datang dari jauh nak gosip semata. Depan-depan lagi rancak,” tulisnya.

Justeru, apabila dua figura ini bersua muka dan duduk semeja, situasi tersebut menimbulkan usik-usik nakal dalam kalangan netizen.



“Dorang ni kalau kahwin letup, kompem-kompem takda siapa berani kutuk DSV dah kalau tak nak kena laser dengan Michael.”

“Setuju… semoga berjodohan DSV dengan Mike. Apalagi jangan lama-lama lah. Sama-sama mulut kepoh…meriah.”

“Pasangan yang secocok. Mic masuk pinanglah.”

Dalam pada itu, ada juga netizen yang memuji keperibadian Vida dan melabelkannya sebagai orang yang baik-baik.

“Datuk ni sebenarnya dia baik, cuma bila dia nak berniaga dia ada cara dia sendiri untuk lakukan barang dia. Dia jadi over excited time jual barang dia. Itu kadang nampak macam over padahal kalau tidak menjual dia biasa je pada saya lah walaupun saya tidak mengenali beliau secara dekat.”

Post a Comment for "Kelihatan Mesra, Netizen Nak Tengok Michael Ang & Vida Naik Pelamin - “Mic, Masuk Pinanglah…” "