Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Video] Isu pelakon pegang telefon terbalik jadi bualan, rupanya ada punca lain yang netizen tak tahu

 


Rasanya ini bukanlah pertama kali isu menggunakan telefon terbalik selepas membuat panggilan dalam babak-babak drama Melayu menjadi bualan oleh warganet.

Bagi seorang individu ini juga nampaknya tertarik dengan satu babak dalam sebuah drama Melayu apabila mulai perasan akan kejadian telefon terbalik yang jelas kelihatan lalu membuatkan dirinya berkongsi kepada umum.

Telefon terbalik
Meskipun babak telefon terbalik ini mencuit hati warganet namun ramai menjelaskan bahawa ia disebabkan ingin menutup jenama telefon terbabit selepas sebelum ini juga telah dijelaskan.

Menerusi rakaman video pendek ini membuatkan penonton juga merasa janggal tetapi memahami puncanya perlu menggunakan telefon terbalik dan dalam pada itu, perkongsian individu ini menarik tumpuan ribuan pengguna lain.

VIDEO :

Lalu menjengah pula ke ruangan komen di perkongsian tersebut, rata-ratanya meninggalkan pelbagai respon mengenai isu itu apabila sebelum ini juga pernah diterangkan tetapi ada yang memberikan pandangan agar menggunakan casing telefon jika ia berpunca ingin menutup jenama dan tidak lagi isu terbabit menjadi bualan.

“Tapi kan ada pengarah pernah cakap yang diorang terpaksa…”

Telefon terbalik

“Sebab kalau diorang pakai casing…”

IMG_20220513_145013

“Kenapa tak pakai je casing, nak tutup logo tu”

Telefon terbalik

“Fon terbalik sebab dorang taknak tunjuk logo”

IMG_20220513_145129

“Kan boleh jee dia letak tape macam kadang kadang ada kat citer Korea”

IMG_20220513_145150

Sekejap, selain artikel tersebut ada beberapa lagi artikel yang menarik lain boleh dibaca oleh anda. Berikut antara yang kami kongsikan:

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Post a Comment for "[Video] Isu pelakon pegang telefon terbalik jadi bualan, rupanya ada punca lain yang netizen tak tahu"