Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Serahkan pada Allah. Susunan Dia,” – Nourul Depp bakal berbesan dengan Maria Farida

 


“Insya-Allah, serahkan pada Allah. Susunan Dia,” kata penyanyi Nourul Depp selepas berkongsi gambar anaknya, Ayu Nazirah bersama teman lelakinya yang juga anak kepada pelakon Maria Farida iaitu Mizan Ashley.

Perkongsian sempena ulang tahun Mizan ke -25 itu disambut dengan gembira oleh rata-rata peminat Nourul apabila mengetahui penyanyi itu bakal berbesan dengan Maria.

Lebih menarik, Maria turut meninggalkan komen yang mengatakan anaknya bertemu dengan teman wanita yang baik.

“Dia bersyukur dikurniakan teman wanita yang baik,” tulis Maria di ruangan komen.


Menerusi perkongsian Nourul di Instagram, dia mengaku gembira apabila dapat berkenalan dengan Mizan yang dianggap seorang jejaka jujur.

“Anak yang baik sebab dia ada mama yang hebat. Saya gembira dapat mengenali anda. Seorang jejaka jujur yang pernah saya kenali. Terima kasih kerana menjadi diri anda dan sentiasa mengambil berat mengenai anak saya,” tulisnya.


Sementara itu, cubaan Harian Metro menghubungi Nourul bagi mendapatkan reaksinya mengenai perkara itu tidak berjaya apabila kiriman WhatsApp tidak dibalas dan panggilan telefon tidak dijawab.

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 3.1k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen.

Komen netizen:

 

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQPost a Comment for "“Serahkan pada Allah. Susunan Dia,” – Nourul Depp bakal berbesan dengan Maria Farida"