Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Nak Berubah Mudah, Istiqomah Yang Payah” – Gara2 Hal Ini Ameera Khan Jadi Bualan Netizen


 Adik kepada selebriti terkenal, Neelofa yang juga usahawan dan pengaruh media sosial, Ameera Khan telah memuat naik satu gambar yang menjadi perhatian netizen. 

Baru-baru ini Ameera Khan telah memuat naik satu gambarnya memakai baju bewarna putih berserta dengan jaket denim bewarna biru.


Ameera Khan yang ketika itu berada di Dubai, telah berkongsikan kepada peminat mengenai pakaian, makanan dan aktiviti yang dilakukannya ketika berada di negara tersebut.

Dalam gambar tersebut, Ameera kelihatan tidak menutupi keseluruhan bahagian kepalanya dengan tudung, tidak seperti gambar-gambarnya sebelum ini dimana dia seringkali dilihat akan menutupi sebahagian dari rambutnya.


Meninjau diruangan komen, gambar tersebut telah mendapat perhatian oleh netizen. Ramai yang terkejut dengan penampilan tersebut dan ada juga yang menasihati Ameera untuk terus kekal istiqomah dalam berhijab.

Sebelum ini, Ameera Khan pernah mencetuskan tanda tanya apabila berkongsi gambarnya hampir berhijab penuh dan dia juga mengakui merasa lebih tenang dan sempurnya dengan imejnya ketika itu.


Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Post a Comment for "“Nak Berubah Mudah, Istiqomah Yang Payah” – Gara2 Hal Ini Ameera Khan Jadi Bualan Netizen "