Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Kau Ni Dah Kenapa..Kena Rasuk ke..”- Kakak Emma Maembong tampar Emma punca hilang sabar tengok Emma naik hantu

Menerusi satu klip yang berdurasikan beberap saat tersebut, salah seorang ‘crew’ di set berkongsikan detik lakonan Emma Maembong dan gandingan bersama kakak beliau, Irma Hasmie di dalam rancangan yang akan ditayangkan di televisyen iaitu ‘Nusyuz Berkiblat Cinta’. Barisan pelakon yang mantap dalam menjiwai setiap watak telah memenangi hati para netizen untuk menunggu drama bersiri tersebut. Klip tersebut menceritakan tentang amvkan Emma Maembong yang menjiwai watak sebagai Hawa memukvl suami beliau menggunakan penyapu dan kejadian tersebut disaksikan oleh kakak beliau.

Difahamkan lakonan yang dilakon tersebut seperti kejadian sebenar apabila dapat disaksikan kekasaran Hawa ketika memvkul suaminya sendiri dengan menggunakan penyapu. Segala emosi am4r4h dikeluarkan ketika beliau bertelingkah dengan suaminya. Namun pihak produksi meletakkan bantal untuk tujuan tiada sebarang kecederaan berlaku ketika berlakon. Amukan Hawa itu disaksikan oleh Irma Hasmie yang melakonkan watak sebagai ahli yang berada di rumah tersebut terus datang menghampiri Hawa dan menengk1ng kuat langsung menampar di pipi Hawa. Walaupun hanya sekadar lakonan, kejadian tersebut membuatkan ramai tergamam akan lakonan hebat dari mereka.

Tontonan penuh boleh ditonton di :

Pelbagai komen dan reaksi diberikan :

@Patugelabah:Yg kat tangga tu mcm adik tgok abg kene bantai haha

@AINA NABILA:tamparan maut daripada kakak sendiri be like… lama tak tengok adik kakak on screen together

@karipap sardin ?:owhh , letak bantal rupenyer , baru aku thu

@Nur Azwa957:laa yaya akak emma ker aku ingat irma hasmie tgok kali kedua baru perasan akak dia

@lost:KAKAK DIA BE LIKE : HAA ILANG DENDAM AKU , ADE LGI NI BELUM SETTLE

@Nad Baharudin:wehh asl brutal sgt Hawa. Adoiii tapi konfem at one time nanti Adam tinggalkan dia masatu habis la kau Hawa siap2 air mata darah la

@ .:Aku enn dri hritu vid pasal cite ni masuk fyp.. Sumpah rasa nak gigit je emma geram aku ya allah

@Arshley Ah Kok:Biasa macam tu lah scrip..dh tau org tak okay, lagi tanya ” kau ni okay ke tak “

@Qai ensem:yg ditmpar belah lain yg disakit belah lain HAHAHAHAH

@Muhammad Fauzie:Ade watak sampingan tk.. Jdi teman org yg dok kt tangga tu pun tkpe.. Ksian dye dok sorg2.. Nmpk dye perlukan teman tu

Walaupun lakonan mereka begitu mantap, pihak produksi akan selalu menjaga dan memerhati mereka ketika mereka berlakon. Sungguh, untuk menjadi seorang pelakon banyak perkara harus dikorbankan seperti masa, emosi dan sebagainya. Tambahan pula lakonan mereka mendapat pelbagai pujian dari para netizen dan mereka tidak sabar untuk menonton drama tersebut nanti..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Post a Comment for "“Kau Ni Dah Kenapa..Kena Rasuk ke..”- Kakak Emma Maembong tampar Emma punca hilang sabar tengok Emma naik hantu"