Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Didakwa buat-buat, Andi Bernadee pula jatuh kerusi di ICSYVM


 Rancangan I Can See Your Voice Malaysia musim kelima nampaknya turut mendapat perhatian peminat dimana gelagat penyanyi undangan hadir meneka penyanyi sebenar atau penyamar mencetuskan tawa buat ramai.

Ini kerana pelbagai kejadian yang perlu dihadapi oleh tetamu untuk meneka penyanyi sebenar di akhir rancangan dan sememangnya bukan mudah untuk menilai yang mana satu penyamar.

Pada malam tadi pula, kumpulan Dolla bersama hadir ke rancangan I Can See Your Voice Malaysia bagi meneka beberapa peserta di pentas dengan pelbagai maklumat sama ada ia benar atau sebaliknya.


Namun begitu, selain terhibur dengan kumpulan Dolla, gelagat juri iaitu Andi Bernadee turut mencuri tumpuan ramai apabila dia dilihat jatuh kerusi selepas tidak dapat menahan ketawa di akhir rancangan.

Rakaman yang tular ini turut menghiburkan ramai dan mencuri tumpuan umum apabila pada minggu lalu Janna Nick, kali ini pula nasib yang sama menimpa Andi Bernadee yang tidak semena-mena jatuh kerusi.

Namun begitu, ada yang mendakwa ia seperti disengaja tetapi ada yang menjelaskan turut mempunyai kerusi seperti itu dimana tapaknya licin dan tidak mustahil perkara itu terjadi.

“Nampak sangat dibuat buat”

AndiIMG_20220530_101742

“Kerusi memang pedaja orang, hahaha sebab kat rumah ni pun selalu jadi…”

IMG_20220530_101623

IMG_20220530_101629

“Gelak guling aih”

IMG_20220530_101714Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Post a Comment for "Didakwa buat-buat, Andi Bernadee pula jatuh kerusi di ICSYVM"