Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Astaghfirullah” – Netizen Mengucap Melihat Pakaian Anak Azhar Sulaiman Semakin Seksi

 Siapa yang tidak kenal dengan pelakon veteran popular iaitu Azhar Sulaiman? Untuk pengetahuan semua, Azhar berkahwin dengan Chempaka Emalin Pahamin yang merupakan orang kuat dalam Persatuan Pandu Puteri Malaysia.

Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga anak dan salah seorang anaknya iaitu Kasih Iris Leona seringkali menjadi buah mulut netizen.

Terdahulu, Leona pernah dik3cam kerana tidak pandai bercakap dalam bahasa melayu. Bukan itu sahaja, Leona yang sering berpakaian s3ksi sambil men4ri di akaun Tiktok miliknya juga menyebabkan Azhar Sulaiman turut dik3cam netizen kerana tidak pandai mendidik anaknya.

Baru-baru ini, sekali lagi nama Leona menjadi perhatian ramai apabila dia memuat naik content di akaun Tiktoknya. Menerusi video itu, Leona berpakaian spaghetti dress berwarna merah jambu bersama seorang rakannya.

Mereka kelihatan sedang ‘menari’ dengan berpakaian s3ksi dan ketat sehingga menyebabkan ramai netizen terpaksa bersuara kerana tidak sanggup melihat video itu.


Oleh itu, ramai netizen yang menyuarakan rasa terkejut mereka apabila menonton video itu dan berkata tindakan Leona semakin menjadi-jadi. Di samping itu, ramai netizen yang mendoakan agar Leona semakin berubah kerana Leona secara tidak langsung telah merosakkan imej orang Islam.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ


Video PlayerSekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Post a Comment for "“Astaghfirullah” – Netizen Mengucap Melihat Pakaian Anak Azhar Sulaiman Semakin Seksi"