Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alvin tersasul bikin Amelia Henderson terkejut cuit hati ramai, “Lidah tergulung ek masa ni”


Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan dua figura terkenal ini, Alvin Chong dan Amelia Henderson. Kedua-dua pelakon ini boleh dikatakan mempunyai ramai peminat apabila bakat lakonan mereka juga antara yang dinanti-nantikan di kaca televisyen.

Walau bagaimanapun, nampaknya kedua-dua pelakon ini tular menjadi perhatian warganet selepas terdapat satu kejadian tidak diduga terjadi lalu menyebabkan ramai tertawa.

Hal ini disebabkan Alvin Chong dalam salah satu rakaman ini tersasul apabila bercakap dengan Amelia Henderson. Sehingga menyebabkan Amelia Henderson sendiri terkejut selepas Alvin Chong tersasul satu perkataan.

Walau bagaimanapun, Alvin Chong terus meminta maaf kerana kejadian tidak disengajakannya ini dan menjengah pula keruangan komen, rata-rata warganet terhibur dengan gelagat dua pelakon ini sehingga tular mendapat ribuan perhatian di aplikasi ini.

Hantaran video tersebut bagaimanapun mengundang tawa ramai dan dalam pada itu, pemilik akaun juga menjelaskan Amelia Henderson yang disangka mengulang semula perkataan tersebut dinafikan kerana video itu di pause di bahagian tersebut.

“Actually, Amelia tak repeat pun word tu…”

Alvin

“Lidah tergulung ek masa ni”

IMG_20220525_141715

“Wei aku tak leh berhenti ketawa, hahaha”

IMG_20220525_141727

“Weh hahaha, macam mana boleh tersasul ke situ”

Alvin

“Tak leh benti gelak, adeh sakit perut”

IMG_20220525_141754

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ



 

Post a Comment for "Alvin tersasul bikin Amelia Henderson terkejut cuit hati ramai, “Lidah tergulung ek masa ni”"